Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Dagens Kickstarter: Shimi Musical Robot för din iPhone

shimi-musical-robot
Sebastian


Roboten Shimi en högkvalitativ högtalardocka för din iPhone. Och eftersom skaparna älskar musik lika mycket som du gör, packade de Shimi med hög kvalitet 6 Watts högtalare vilka har optimerat sin form för bästa ljudkvalitet.

Men det är bara början. Shimi kan inte bara spela musik, den använder faktiskt din iPhone som hjärna för att bli din egen personliga robot och även musikaliska följeslagare. Inte bara älskar Shimi att dansa till musiken han vet också vilken musik du älskar att höra.

Denna pryl kan komma bli festens höjdpunkt om den når sitt mål på 100 000 dollar. Just nu ligger det på ca 34 000 dollar så det är en bit kvar. Med sina 33 dagar kvar så är det mycket möjligt att Shimi inom en snar framtid står i ditt vardagsrum.

If you like it, back it up: Här!