Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

The Amazing iOS6 Maps… Fail

The Amazing iOS6 Maps… Fail
Filip Urde
  • On 21 september, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som ni vet så släpptes iOS6 nu här i dagarna och dem flesta har varit snabba och uppdaterat sina telefoner till det nya OS:et.

En av dem häftigaste funktionerna i iOS6 är Apples egna tolkning av kartor, men det blir ju inte alltid rätt…

Många ställde sig kritiska till Apples val att skrota Google Maps och istället satsa på sin egen ”Maps” funktion, eftersom erfarenheten är inte alls den samma. Apple struntade dock i detta och har nu släppt sin egen kartfunktion som på videos och tester sett helt otrolig ut med sina 3D miljöer.

Men som jag skrev, det blir ju inte alltid rätt och här har vi en tumblr som är tillägnad de olika roligheterna som uppstått i applikationen. Tumblrn heter The Amazing iOS6 Maps och bjuder på ganska mycket skoj =D.

theamazingios6maps.tumblr.com