Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Jimmy Kimmel driver med Apple och iPad mini | Revue.se

Jimmy Kimmel driver med Apple och iPad mini
Filip Urde
  • On 2 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jimmy Kimmel ger Apple och iPad mini en känga!

Jag Älskar när dessa talkshowvärdar hånar större företag… på något sätt är det lite extra roligt när dem gör det mot Apple. Just för att Apple är väldigt ”fulla av sig själva.

Som ni kanske vet så är jag både Mac och PC användare,  jag har en iPad 2 och en iPhone 5. Jag är inte ”fan-boy” åt något håll eller speciellt trogen. Därför tycker jag kritiken som förs fram i det här klippet är väldigt kul och spot on! I den här videon kritiserar Jimmy iPad mini på ett väldigt roligt sätt genom ett släktträd av produkter.

 

”Don’t forget to buy a new charger – A$$#oles”