Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

iPhone tog bilden till Time Magazine | Revue.se

Filip Urde
  • On 5 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Time Magazine november 2012

Tekniken för kameror har kommit så sjukt långt, inte nog med att vår systemkameror är helt fantastiska, nu börjar även mobiltelefonernas kameror hålla världsklass. Nu har det gått så långt att en bild tagen med en mobilkamera pryder omslaget på Time Magazine!

Det är fotografen Ben Lowy, som med sin iPhone dokumenterade orkanen Sandy. Bilden las sedan in i iPhone appen Hipstamatic, där han la på ett filter och detta är resultatet.

I takt med att telefonerna och apparna blir bättre och bättre så har gemene man fått möjligheten att göra något riktigt proffsigt utan vidare kunskap och kan alltså få en bild som pryder en av världens största magasin! (Nu är ju Ben Lowy ett proffs, men ni förstår vad jag menar 😉 )