Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

När Obama vann fördubblades Instagramuppladdningen | Revue.se

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Som nog de flesta vet så vann Obama det amerikanska valet för några dagar sedan. Under denna dag ökade aktiviteten explosionsartat på Twitter och Facebook, inget ovanligt. Men denna gång var det också ett till socialtmedia som fick sig en kraftig ökning, Instagram. 

Enligt ett blogginlägg på Instagram så ska antalet uppladdade foton ha ökat med hela 2,1 gånger fler när det stod klart att Obama hade vunnit. Det var minuterna efter det stod klart som fler än 100 000 foton med taggen #ivoted lades upp. Även under taggen #election2012 lades det upp över 150 000 foton. Kanske ett nytt rekord på Instagram, vem vet.

Mer info: blog.instagram.com