Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Missen i Gran Turismo 5 som avslöjar ny Corvette C7 | Revue.se

Filip Urde
  • On 14 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Demoversionen av Gran Turismo 5 släpptes nyligen och då kunde utvecklarna inte hålla sig från att bjuda på något speciellt, så man visade upp helt nya Chevrolet Corvette C7.

Att marknadsföra nya bilar i Gran Turismo spelen är inte något nytt, spelutvecklaren Polyphony har gjort detta förr. Till förra spelet så visade man t.ex. upp en kamouflerad Nissan GT-R, som med hjälp av en uppdatering tappade kamoufleringen i samband med att Nissan själva lanserade bilen. Men nu är det alltså Chevrolets Corvette C7 som man visar upp i kamouflering. Corvette C7, som är ett monster på 700 hästar som vars plan är att ta upp kampen med Ferrari och Lamborghini.