Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

One Comment

Oprah twittrar om Microsoft Surface från sin iPad | Revue.se

Oprah twittrar om Microsoft Surface från sin iPad
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Microsoft Surface: Vår älskade tv-kändis Oprah twittrade igår ut hur förälskad hon är i nya Microsoft Surface. Hon har tydligen redan köpt på sig tolv stycken som hon ska ge bort i julklapp till sina nära och kära.

Dock uppkom en liten pinsam detalj i det hela. Oprah verkade använda twitter-klienten Tweetbot som visar från vilken enhet och man lägger ut sin Tweet. I Oprah’s fall var det en Apple iPad. Lite ironiskt med tanke på att hon skriver om just Microsoft Surface.

Vad kan man tycka om detta? Kommer hon ge bort sin älskade iPad i julklapp då också?

Tweeten med Microsoft Surface från Oprah ser ni ovan.

Via: www.zagg.com

  • Jay

    Lol